LinkedIn  Facebook 

Schildklier


Massage- & Bewegingstherapie bij schildklierproblematiek

Steeds nieuwsgierig
In het moment
Met compassievolle
Aandacht

Hoe kan massage- & bewegingstherapie ingezet worden bij het omgaan met (rest)klachten bij een te traag werkende schildklier?
Met mijn vooronderzoek, gericht op de ziekte van Hashimoto en subklinische hypoythyreoïdie, ben ik op deze vraag eind mei 2019 afgestudeerd. Mooie en nieuwe inzichten en verrassende uitkomsten!
Het onderzoek wordt de komende tijd gelezen door reguliere en complementaire professionals.
Nu ben ik bezig met het creëren van een interdisciplinaire manier van samenwerken. Zo kan er namelijk optimaal gebruik gemaakt worden van elkaars kwaliteiten. De schildklier laat mij niet los. Graag wil ik meer ontdekken, delen en doorgeven.

"Ook het masseren van de schildklier heb ik ter harte genomen en ik merk dat ik nu automatisch vaker mijzelf aanraak en masseer in dit gebied. Ik voel dat mijn schildklier hierop reageert (ik voel een bepaalde sensatie in dat gebied) en tot mijn verbazing merk ik dat er ook een direct energetisch lijntje voelbaar is tussen dit gebied en mijn buik."

"Overall: heb ik meer vrede met een gillende schildklier en vertrouw ik er meer op dat het brandende kloppende gevoel dat ik soms plots in mijn keel voel opkomen, vanzelf weer verdwijnt. Ik voel me met andere woorden meer vertrouwd met het gedoe in mijn keel."


Waar?

AOC-gebouw: WG-plein 175, 1054 SC te Amsterdam.
Dichtbij de Eerste Constantijn Huygensstraat. Tram 1, 11 (halte 1e Con. Huygensstraat) en 3 (halte Overtoom).
Hier kun je ook voor acupunctuur terecht bij Beate Lendt, www.acupunctuurwest.

Contact & Info: 06-14 658 458, info@harte-lucks.nl
Openingstijden (op afspraak):
ma 9.30 - 14.30 uur
di 15.30 - 20.30 uur
wo 9.30 - 18.00 uur
vr 9.30 - 18.00 uur

  • MAATWERK
    Mijn sessies zijn persoonsgericht. Het draait het om jou: jouw wensen, vragen en thema's. Ik zal je uitnodigen om samen met mij te onderzoeken wat en hoe iets aandacht behoeft op verschillende holistische niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch. Wat jouw lijf vertelt, vormt steeds het uitgangspunt.
  • SMALLE BEURS
    Ben je student of heb je en stadspas met groene stip? Dan geldt een lager tarief voor meerdere sessies binnen een halfjaar.


Tarieven & Intake

Afhankelijk van je ervaring met lichaamswerk, raad ik 8 tot 12 sessies in een looptijd van zes maanden aan. Graag geef ik 10% kennismakingskorting in de vorm van extra tijd voor de eerste sessie van de reeks. Voorafgaand aan deze sessie stuur ik een intakeformulier. Zo kan ik mij alvast voorbereiden.

6, 8 of 12 sessies in een halfjaar
MAATWERK
 6 x  90 minuten: € 480 (€ 30 korting)
 8 x  90 minuten: € 620 (€ 60 korting)
12 x 90 minuten: € 920 (€ 100 korting)
SMALLE BEURS
 6 x 90 minuten: € 455 (€ 55 korting)
 8 x 90 minuten: € 595 (€ 85 korting) -> Ofwel 8 sessies voor de prijs van 7 :-)
12 x 90 minuten: € 890 (€ 130 korting)

De tarieven zijn inclusief 21% BTW.
Ik sta altijd open voor een interessante ruildienst.

Je kunt een afspraak tot 24 uur voor het geplande tijdstip kosteloos annuleren, telefonisch of per e-mail. Bij annulering daarna wordt de sessie in rekening gebracht.